PVC card printers
PVC card printers
PVC card printers
PVC card printer


PVC cards

Flevo Trade levert ook in kleine oplagen, PVC cards die kunnen dienen als visitekaartje, lidmaatschapspasje of identificatie en toegangsmiddel voor bedrijven. Deze creditcardformaat kaartjes kunnen worden voorzien van pasfoto, streepjescode of serienummer, met of zonder magneetstrip zodat ze persoonsgebonden worden. Enkele toepassingen zijn:

• Abonnements kaarten voor parkeergarages
• Backstagepasjes voor evenementen
• Lidmaatschapskaarten voor sportvereningen
• Werknemers- of bezoekerspasje voor instellingen
• Visitekaartjes

De PVC cards worden geproduceerd door middel van thermo transfer techniek. Deze techniek is slijtvast en houdt teksten en afbeeldingen duidelijk.

PVC card printers

Flevo Trade is dealer van de Evolis (Pebble) Printer voor PVC cards. Tot honderden stuks per uur print u gewoon zelf met deze revolutionaire printer. Elk soort PVC card is bedrukbaar en dankzij zijn kleine formaat en makkelijke gebruik is de Evolis Pebble de meest toonaangevende kaartjesprinter van dit moment. Met behulp van thermo transfer (warmtedruk) kunnen zowel monochrome als fullcolor PVC cards worden geprint, afgewerkt met een slijtvaste, glimmende beschermlaag.

Naast de levering van printers kunt u ook bij Flevo Trade terecht voor systemen en software voor kaartprint management. Voor meer informatie verwijzen we u ook nog naar de website van fabrikant: www.evolis.com.

CCTV groothandel
PVC card printers
LED verlichting & signalering
Slagbomen & toegangsverlening
Over ons