LED verlichting & signalering
LED verlichting & signalering
LED verlichting & signalering
LED verlichting & signalering


Grafische LED panelen

In de grote steden van Amerika en Japan zijn de grafische LED panelen niet meer weg te denken als het ultieme reclamemiddel. Vaak metersgroot verlichten ze spectaculair wegen, winkel- en uitgaanscentra. Flevo Trade levert u grafische LED panelen om ook uw bedrijf deze internationale uitstraling te geven. Alle displays zijn leverbaar voor binnen en buiten toepassingen, tevens kunnen wij u deze displays leveren als OEM product zodat u ze kunt toepassen in uw eigen behuizingen.
Altijd afgestemd op uw wensen en aangepast voor uw commerciŽle doeleinden. Van multicolor binnenpanelen tot fullcolor buitenpanelen vanaf 3 bij 2 meter tot vele tientallen m2, alles is hierbij mogelijk. Ook grafische animaties met framerates tot 70 frames/sec kunnen worden vertoond. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd.

LED tekstpanelen

Ziekenhuizen, beursgebouwen, winkels en sportverenig-
ingen zijn enkele voorbeelden van instellingen waar vaak LED tekstpanelen hun toepassing vinden. Als opvallend en makkelijk te bedienen communicatie- of reclamemiddel zijn LED tekspanelen vaak een ideale oplossing. Wij leveren LED tekstpanelen, ook wel lichtkranten, voor al uw soorten mededelingen en teksten. Op al dan niet geanimeerde wijze verschijnen teksten, tijden of standen die door uzelf eenvoudig aan te passen zijn via een speciaal toetsenbord of via een PC. Behalve standaard LED tekstpanelen kunnen op elke gewenste grootte en in elke gewenste uitvoering lichtkranten geleverd worden. Variaties in kleur (rood, amber, groen of tricolor), lichtsterkte, lettergrootte en aantal regels zijn mogelijk. Kijk voor meer voorbeelden en mogelijkheden op www.polycomp.co.za

CCTV groothandel
PVC card printers
LED verlichting & signalering
Slagbomen & toegangsverlening
Over ons